12-03-04

infosecurity.be

Het kleine broertje van de beurzen in de ons omliggende landen en het was er ook aan te zien. Het fundamenteel gebrek hier was dat er geen enkele firma zich voorstelde op fysische veiligheid, modem en telefooncentrale beveiliging etc....
 
Veel van hetzelfde dus (virus, firewalls, spam, content-control, intrusion detection) en dan de totale chaos van de encryptering en digitale authentificatie (probeer daar maar eens een best practice in te vinden zonder verkeerde investeringen of richtingen te nemen op middellange termijn).
 
Veel verkopers, weinig technisch personeel. Toch enkele interessante contacten en een t-shirt (al worden ze nu meestal weggestopt).
 
Naar de voordrachten ging veel volk zei men, maar volgens mij kan je net zo goed een serie artikels lezen en dan met heel specifieke vragen over je heel specifieke omgeving en vereisten naar een consultant trekken, wat duurder maar sneller en degelijker werkt. Het aantal voordrachten en seminaries over beveiliging blijft maar toenemen en de onderwerpen worden ook steeds exotischer, terwijl de uitdagingen blijven zitten bij heel kleine domme dingetjes zoals virussen.
 
ekz

10:05 Gepost door technology changes fast not a lot | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.