05-04-07

De zwarte Amerikaanse internationale terreurlijst

Dit is de lijst (link volgt later) waar alle instellingen en personen in staan waar het Amerikaanse bedrijven en banken of financiële instellingen verboden is om handel of transacties mee te doen. En waarmee je het waarschijnlijk ook niet beter doet als je (nog) zaken met de VS of met één van hun bedrijven wilt doen omdat een dergelijke terreurlijst met afgeleiden werkt. Of als je gewoon ook nog in de VS wilt binnengeraken als je er op reis naartoe wilt gaan.

 

Dit betekent dat als u handel doet met één van deze personen of bedrijven dat u misschien niet zelf op deze lijst zou kunnen verschijnen, maar dat men het wel verdacht zal vinden en dat bij de eerste beste gelegenheid deze verdachtmakingen tegen u zullen worden gebruikt.

 

Indien u denkt dat u hier ten onrechte opstaat, dan moet u contact opnemen met de Amerikaanse overheid die verantwoordelijk is voor de site en proberen uit te leggen dat u geen sympathie, interesse, connecties of contacten hebt gehad, hebt of ooit zult hebben met terroristen. In het beste geval hebt u dan wel een contact of transactie gehad met één van deze organisaities of personen.  Of men u zal geloven is een ander paar mouwen want dit is geen juridische lijst, m.a.w. ze is niet gebaseerd op basis van een proces met verdediging. Ze is gebaseerd op de analyse op basis van de informatie die zij in handen hadden op het moment dat ze de lijst opstelden.

 

En zelfs indien u zou proberen van de lijst te geraken, denkt u echt dat u ooit helemaal zal witgewassen zijn ? Waar rook is is vuur, geldt ook hier.

 

Op deze lijst staan een 25 tal Belgische personen en organisaties. Dit is een copie van de lijst zodat u NIET naar de Amerikaanse site moet gaan.

16:00 Gepost door technology changes fast not a lot in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.