05-04-07

Dit is mijn blog, dit is mijn vrijheid

Ik schrijf hier hoe hard en ongenadig en cynisch als ik wil. Ik heb hier geen redacteuren en herschrijvers en potloodfanaten rond me. Het is ik en mijn blog en u - als u zin hebt om het te lezen.

 

Deze blog is mijn vrijheid. Het is mijn land, mijn eiland, mijn koninkrijk en ik ben er baas, werkman, opruimer, inrichter, barman en werkloze zatlap tegelijkertijd.

 

Wat ik elders professioneel voor andere tijdschriften en online media doe of zou doen, is professioneel. Maar dit hier is geen business, dit is expressie. Met volle teugen en dat doet vooral mij goed.

 

En als het u niet aanstaat, maak uw eigen blog en schrijf wat u wilt. Het is uw volste recht. Net zoals het het mijne is om hier op mijn persoonlijke blog zo scherp en ongenadig te schrijven als ik zin in heb. Juist of niet juist.

 

Let wel, ik zal hier niemand beschuldigen, vernederen of pijn doen. Ontevreden en boos maken, zal me wel nu en dan lukken. Maar dat is de prijs van democratie. Hoe saai zou een wereld zijn waarin iedereen hield van Microsoft, Oracle, Sun, SAP, IBM en Apple en Intel en Cisco en er nooit een slecht woord over durfde zeggen of altijd vroeg of ze wel met alles akkoord waren vooraleer ze ook maar een letter durfden te schrijven ?

 

Dit is niet zo'n blog. Dit is een sprekende Zwijger. Een Stoeten Ostendoare. Een Tijl Uylenspiegel. Een Vuile Mong en zijn Vieze Gasten. Dit is EKZ.

Proost.

01:19 Gepost door technology changes fast not a lot in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.