22-05-07

De Morgen blogt en de chaos loert om de hoek

De Morgen dacht dat men in een verkiezingstijd waarvan men zelf dagelijks zegt dat het de verkiezingsstrijd van het moment is blogs van spraakmakende - liefst controversiële - politici kon plaatsen zonder dat de commentaren van bij de start zouden fout lopen.

 

Er staat nergens geschreven dat commentaren worden weggehaald en zo ja wie dat doet. Ik zie geen 'rechten en plichten' waar ik mij akkoord mee moet verklaren. Dus is het een open forum en zijn de postings van de politici 'fair game'. Je gaat me toch niet zeggen dat ze - als oude ratten in het vak - niet tegen een stootje zouden kunnen.

 

Maar blijkbaar is een post van een commentaar onder die van Vogels er wel vanuit gehaald (de mijne - ik heb de pest aan Vogels) maar kan vuilspuiterij wel onder blog van Freya. Twee maten en twee gewichten ?

 

Bedenk vooraleer je begint, zeker met dergelijk bloggen.

 

Trouwens dit bloggen leert ons niets bij. Het ware veel beter geweest om online rapporten, documenten, cijfers, gegevens te zetten om een oordeel te kunnen vellen over de feiten, resultaten en mislukkingen van een beleid. Toch voor een krant die zegt dat ze slimmer wel zijn dan de rest.

12:03 Gepost door technology changes fast not a lot in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.