22-05-07

skynet exist : wat is me dat

als één van diegenen die bij de eerste internetgolf deelnamen via skynet ben ik natuurlijk geïnteresseerd in wat de nieuwe dingen zijn, als je zolang klant bent bij een firma is er een andere band dan als je om de zoveel jaren wisselt.

 

Maar wil men nu eindelijk eens verder gaan kijken dan de eigen neus. Dergelijke diensten bestaan al op het net en die lukken er blijkbaar wel in om ze met een module direct in te voegen in je blog. Is dit zo moeilijk ?

 

En is men hier wel bezig met de juiste resources op de juiste doelstellingen aan het zetten ? Is men gewoon hier niet bezig het warm water opnieuw aan het uitvinden. Dat je zelf een blogsysteem hebt ontwikkeld tot daar aan toe, maar je gaat toch niet alles gewoon opnieuw uitvinden alleen omdat de ontwikkelaars - excuses - het oplossen van kleine problemen in die code en het verder uitbouwen van het platform tot iets behoorlijks - een beetje vervelend of niet uitdagend genoeg zouden vinden. Want daar lijkt het wel op.

 

Waar is 'the grand design' waar is de visie ? waar staat skynetblogs binnen hier en jaar ? Dat zijn belangrijker vragen. Integreer wat je al hebt in 1 platform en kijk eens goed het web2.0 wereldje over en geef je skynetklanten  mail, blogs, foto,'s en andere online diensten in 1 geheel. En kopo de rest out of the box of integreer het met een API en profileer je als de nederlandstalige integreerder voor al die web2.0 applicaties op zoek naar anderstalige partners omdat ze sneller moeten groeien dan hun concurrenten als ze er volgend jaar nog willen zijn. (of een mooie overnameprijs willen behalen).

13:21 Gepost door technology changes fast not a lot in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.